ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ 1ου CLUB TENNIS TOURNAMENT

 

H εταιρεία TENNISHOLD’EM βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει το 1ο CLUB TENNIS TOURNAMENT στην Ελλάδα, βασισμένο στα πρότυπα παραπλήσιων τουρνουά του εξωτερικού.

 

Μετά από τη μελέτη των δεδομένων του ελληνικού τένις και λαμβάνοντας υπόψιν την αδιαμφισβήτητη αλματώδη άνοδό του τα τελευταία χρόνια, ιδρύσαμε την εταιρεία TENNISHOLD’EM, με κύριο σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος.

 

Η ενασχόλησή μου με το άθλημα του τένις εδώ και 30+ χρόνια, σε συνδυασμό με την αγάπη μου προς αυτό και την «δίψα» για ανταγωνισμό και διάκριση που παρατηρώ σε όλους τους αγωνιζόμενους, ανεξαρτήτως επιπέδου και ηλικίας, με οδήγησε στη σκέψη να δημιουργήσω ένα τουρνουά εντελώς διαφορετικό από τα ήδη υπάρχοντα στην Ελλάδα, το οποίο να προσφέρει πρώτα από όλα ευχαρίστηση στους αγωνιζόμενους και να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον όχι μόνο αυτών, αλλά και των θεατών.

 

Το συγκεκριμένο τουρνουά λοιπόν είναι ομαδικό  και ισχύουν τα εξής :

-To κάθε club έχει τη δυνατότητα να φτιάξει μία ή και περισσότερες ομάδες σύμφωνα πάντα με την προκήρυξη.

-Οι ομάδες σε κάθε αγωνιστική θα συναγωνίζονται σε τέσσερα παιχνίδια μονού ανδρών, δύο παιχνίδια μονού γυναικών, δύο παιχνίδια διπλού ανδρών και ένα μεικτό, πάντα με το σύστημα του round robin.

-Το πρωτάθλημα αυτό θα αποτελείται από δύο κατηγορίες, Α1 και Α2. Η κύρια διαφορά των κατηγοριών αυτών, είναι ότι στην Α2 απαγορεύεται η συμμετοχή σε εν’ ενεργεία αθλητές και αθλήτριες.

-Οι αγώνες θα διεξάγονται σε προκαθορισμένες ώρες και μέρες. Πιο αναλυτικά οι αγώνες για την Α1 κατηγορία θα γίνονται ημέρα Κυριακή από τις 13:00 έως τις 18:00 και για την Α2 κατηγορία, ημέρα Σάββατο από τις 13:00 μέχρι τις 18:00.

-Εάν κάποια ομάδα επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και δεν έχει έδρα, τότε η διοργανώτρια αρχή υποχρεούται να ορίσει την έδρα της συγκεκριμένης ομάδας.

-Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί σε δύο γύρους με εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ο πρώτος γύρος θα ξεκινήσει στις (21-22)/9/2019 και θα ολοκληρωθεί στις   (23-24)/11/2019. Ο δεύτερος γύρος θα ξεκινήσει στις (14-15)/3/2020 και θα ολοκληρωθεί στις (30-31)/5/2020. Μετά το πέρας και της τελευταίας αγωνιστικής,στις 6 και 7 Ιουνίου 2020, θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί αγώνες από όπου θα προκύψουν οι νικήτριες ομάδες και για τις δύο κατηγορίες!!! 

-Η έδρα του Final Four θα ανακοινωθεί μετά το τέλος του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος.

-Αναλυτικότερα σας παρουσιάζουμε τους όρους και τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, στην προκήρυξη.

 

Από μόνο του το τουρνουά αυτό όπως είναι δομημένο, αποτελεί καινοτομία για τον Ελλαδικό χώρο. Ακόμα πιο πρωτοποριακό το καθιστούν:

-Τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα στις νικήτριες ομάδες ύψους 11.500 ευρώ.

-Τα μεγάλα δώρα αξίας 12.500 ευρώ από τους χορηγούς μας, με το φουσκωτό σκάφος 3.65 Χ 1.70 μέτρων, προσφορά της εταιρείας κατασκευής σκαφών LOBSTER, τα έξι ρολόγια μάρκας VENUS, προσφοράς των κοσμηματοπωλείων ΠATSEAS,  καθώς και τα δώρα στις νικήτριες ομάδες της Α2 κατηγορίας, προσφορά της ASICS, να ξεχωρίζουν.

-Οι πλούσιες παροχές (οι μπάλες των αγώνων είναι δωρεάν, η προσφορά σε όλους τους παίκτες και παίκτριες από ένα dry fit μπλουζάκι και από ένα αναμνηστικό δώρο).

-Η επιδιαιτησία σε όλα τα παιχνίδια , την εποπτεία της οποίας έχει ο κ. Καζάνης Γιώργος, διεθνής επιδιαιτητής (WHITE BADGE).

-Η παρουσία ιατρικού επιτελείου σε όλους τους αγώνες.

-Η λειτουργία website (www.tennisholdem.gr), το οποίο θα ανανεώνεται συνεχώς με τα αποτελέσματα, τις βαθμολογίες και με τα νέα των αγωνιζομένων και των ομάδων. Επίσης ο κάθε παίχτης και παίχτρια θα έχουν το δικό τους προφίλ, με φωτογραφίες και χαρακτηριστικά της τενιστικής τους «καριέρας».

-Η πλήρης κάλυψή του με πλούσιο φωτογραφικό και οπτικό ακουστικό υλικό.

 

Με τη λήξη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος , καθώς και με την ολοκλήρωση των τελικών αγώνων, θα πραγματοποιηθούν δύο μεγάλες δεξιώσεις σε χώρο που θα ανακοινωθεί με την έναρξη των αγώνων. Η επιμέλεια των δεξιώσεων αυτών ανήκει στα καταστήματα PAPASPIROU.

 

Οφέλη συμμετοχής για τα tennis clubs:

-Η εταιρεία TENNISHOLD’EM, θα μοιράζει ισόποσα στα tennis clubs, το 25% του τζίρου της ανά αγωνιστική για όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

- Έσοδα από την κατανάλωση αγαθών από τους συμμετέχοντες και από τους θεατές. Κατά τη διάρκεια μίας αγωνιστικής, (έξι μονά παιχνίδια και τρία διπλά), αναμένονται εκτός από τους αγωνιζόμενους και αρκετοί θεατές στις κερκίδες για να παρακολουθούν τις «μάχες» εντός των γηπέδων.

-Η ταυτόχρονη παρουσία αθλητών και θεατών τα Σαββατοκύριακα στα courts, θα προσδώσει χαρακτήρα γιορτής σε κάθε αγωνιστική.

-Διαφήμιση του κάθε club μέσω του website της εταιρείας και της καθημερινής προβολής τους στα social media.

 

 Αναμένουμε λοιπόν την πλήρη στήριξή σας σε αυτό το καινοτόμο εγχείρημά μας και να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό έχετε.

 

Με εκτίμηση, Θεοδωρίδης Φανούριος.

Τ: 6909 873 608 - 211 400 8718.

E-MAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website : www.tennisholdem.gr

Λίγα λόγια για εμάς

Μετά από τη μελέτη των δεδομένων του Eλληνικού τένις και λαμβάνοντας υπ’  όψιν την - αδιαμφισβήτητα - αλματώδη άνοδό του τα τελευταία χρόνια, ιδρύσαμε την εταιρεία TENNIS HOLDEM, με κύριο σκοπό μας την περαιτέρω ανάπτυξή του. 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Εθν. Αντιστάσεως 168,

16122 Καισαριανή, Αττική

Τηλ: 2114008718

Κιν: 6909873608

 

Search