ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ST CLUB TENNIS TEAMS TOURNAMENT 2020 - 2021  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟY

 

25/10/2020: SMASH - KIATO

KALAMATA TENNIS GARDEN - PEGASUS

ΡΕΠΟ:Σ.Α.ΜΕΣΣΗΝΗΣ

 

1/11/2020: SMASH - KALAMATA TENNIS GARDEN

 KIATO - Σ.Α.ΜΕΣΣΗΝΗΣ

ΡΕΠΟ:PEGASUS

 

8/11/2020: PEGASUS - SMASH

Σ.Α.ΜΕΣΣΗΝΗΣ - KALAMATA TENNIS GARDEN

ΡΕΠΟ:ΚΙΑΤΟ

 

15/11/2020: ΚΙΑΤΟ - KALAMATA TENNIS GARDEN

PEGASUS - Σ.Α.ΜΕΣΣΗΝΗΣ

ΡΕΠΟ:SMASH

 

22/11/2020: PEGASUS - KIATO

Σ.Α.ΜΕΣΣΗΝΗΣ - SMASH

ΡΕΠΟ:KALAMATA TENNIS GARDEN

 

9/5/2021: KIATO - SMASH

PEGASUS - KALAMATA TENNIS GARDEN

 ΡΕΠΟ:Α.Σ.ΜΕΣΣΗΝΗΣ

 

16/5/2021: KALAMATA TENNIS GARDEN - KIATO

Α.Σ.ΜΕΣΣΗΝΗΣ - SMASH

ΡΕΠΟ:PEGASUS

 

23/5/2021: Α.Σ.ΜΕΣΣΗΝΗΣ - PEGASUS

SMASH - KALAMATA TENNIS GARDEN

ΡΕΠΟ:KIATO

 

30/5/2021: KALAMATA TENNIS GARDEN - Α.Σ.ΜΕΣΣΗΝΗΣ

PEGASUS - ΚΙΑΤΟ

ΡΕΠΟ:SMASH

 

6/6/2021: PEGASUS - SMASH

KIATO - Α.Σ.ΜΕΣΣΗΝΗΣ

ΡΕΠΟ:KALAMATA TENNIS GARDEN

 

13/6/2021:SEMI FINALS

 

19/6/2021:FINAL

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ST CLUB TENNIS TEAMS TOURNAMENT BY TENNIS HOLD’EM ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 2020-2021

 

Η εταιρεία Tennis Hold'em προκηρύσσει το 1ο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα μεταξύ tennis clubs,στην Πελοπόννησο, βασισμένο στα πρότυπα αντίστοιχων του εξωτερικού.
 

A) ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ TOY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 
 

1) Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο γύρους (Οκτώβριος - Δεκέμβριος και Μάρτιος - Ιούνιος),στις εκάστοτε έδρες των ομάδων οι οποίες θα δηλώσουν συμμετοχή. 

 
 

2) Ημερομηνία έναρξης 24/10/2020.

 
 

3) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ομάδες των Tennis Clubs και όχι μόνο.  

 
 

4) Η κάθε αναμέτρηση αποτελείται από επτά παιχνίδια (Τρία μονά ανδρών, ένα μονό γυναικών, δύο διπλά ανδρών και ένα μεικτό).  

 
 

5) Οι αγώνες θα διεξάγονται τις Κυριακές από τις 12.00 έως τις 17.00. 

 
 

6) Η κάθε ομάδα θα ορίζει έναν αρχηγό, ο οποίος θα δηλώνει τη σύνθεση της ομάδας του (αναλυτικά ποιος άνδρας αποτελεί το νούμερο ένα της ομάδας του, ποιος το νούμερο δύο και ούτω καθεξής, όπως επίσης και για τις γυναίκες της ομάδας του),συμπεριλαμβανομένων και τριών αναπληρωματικών συνολικά αγωνιζομένων, κάθε Παρασκευή πριν την έναρξη της κάθε αγωνιστικής, μέσω email στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα 6909 873 608 - 211 400 8718 ή στον επιδιαιτητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης.  

 
 

7) Όταν ολοκληρωθούν οι δηλώσεις των ομάδων, τότε η επιτροπή αγώνων, θα «αξιολογήσει» όλους του συμμετέχοντες δημιουργώντας μία λίστα βαθμολόγησης. Με βάση αυτή τη λίστα, ο αρχηγός κάθε ομάδας, θα «κατεβάζει» την ομάδα του κάθε αγωνιστική με τέτοιο τρόπο ώστε να τηρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις:  

 
 - Στα μονά ανδρών, στο νούμερο ένα θα δηλώνεται ο παίχτης της ομάδας με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στη συγκεκριμένη αγωνιστική. Στο νούμερο δύο ο παίχτης με την αμέσως επόμενη βαθμολογία και ούτω καθεξής. Εάν σε μία ομάδα υπάρχουν παίχτες με την ίδια βαθμολογία στη συγκεκριμένη αγωνιστική, τότε ο αρχηγός της ομάδας έχει το δικαίωμα να διαλέξει και να δηλώσει όποιον επιθυμεί.  

 
 - Στα μονά γυναικών, στο νούμερο ένα θα δηλώνεται η παίχτρια της ομάδας με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στη συγκεκριμένη αγωνιστική, στο νούμερο δύο η αμέσως επόμενη στη βαθμολογία και ούτω καθεξής. Εάν σε μία ομάδα υπάρχουν παίκτριες  με την ίδια βαθμολογία στη συγκεκριμένη αγωνιστική, τότε ο αρχηγός της ομάδας έχει το δικαίωμα να διαλέξει και να δηλώσει όποια επιθυμεί.  

 

 - Στα διπλά ανδρών απαγορεύεται να αγωνιστούν ως συμπαίχτες το νούμερο ένα της κάθε ομάδας, με το νούμερο δύο ή το νούμερο τρία, όπως επίσης και το νούμερο δύο με το νούμερο τρία.  
 

 

  - Στα μεικτά απαγορεύεται να αγωνιστούν ως συμπαίχτες το νούμερο ένα ή το νούμερο δύο των ανδρών με το νούμερο ένα των γυναικών. 

  

8) Οι πρώτοι αγώνες κάθε αναμέτρησης, θα διεξάγονται ταυτόχρονα σε τρία γήπεδα στις 12.00. Στη συνέχεια και μόλις ολοκληρωθεί αυτή η τριάδα αγώνων, θα ξεκινάνε στα ίδια τρία γήπεδα, τα επόμενα τρία παιχνίδια στις 13.30.Και τέλος, μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η τριάδα αγώνων, θα ξεκινάει το τελευταίο παιχνίδι της κάθε αναμέτρησης στις 15:00.  

   

COURT 1:  

12:00: MS1  

   

13:30: WS1 

   

15:00: MIXED 

   

COURT 2:  

12:00: MS2  

   

13:30: MD1

   

 
 

   

COURT 3:  

12:00: MS3 

   

13:30: MD2 

   

 
 

   

-Η κάθε μεμονωμένη νίκη θα προσθέτει ένα βαθμό στην ομάδα που την κατακτάει, ενώ η συνολική νίκη της κάθε ομάδας, θα της προσθέτει άλλους τρεις βαθμούς. Η χαμένη ομάδα θα παίρνει ένα βαθμό.  

 
 -Σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος του πρωταθλήματος, ισχύουν κατά σειρά τα εξής:  

 
 A) Σε διπλή ισοβαθμία : 

Μεταξύ τους παιχνίδια (περισσότερες νίκες εάν έχουμε ισοπαλία 1-1).  

 
 Β) Σε τριπλή + ισοβαθμία :  

 
 -Σύνολο νικών.  

-Συντελεστής νικηφόρα set προς παιγμένα set.  

-Συντελεστής νικηφόρα games προς παιγμένα games.  

-Κλήρωση.  

 
 

9) Οι ομάδες, οι οποίες θα τερματίσουν στις 2 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, θα αγωνιστούν μεταξύ τους στον μεγάλο τελικό, από όπου θα προκύψει η πρωταθλήτρια ομάδα (η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας σε περίπτωση που η σειρά του τελικού οδηγηθεί σε τρίτη αναμέτρηση). Πρωταθλήτρια ομάδα θα αναδειχθεί η ομάδα η οποία θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες. 

 
 

10) Σε περίπτωση που ένας αγωνιζόμενος, καθυστερήσει πάνω από 15 λεπτά να εμφανιστεί στο προγραμματισμένο παιχνίδι, τότε τη νίκη την παίρνει ο αντίπαλος (w/o). (θα αναγράφεται 60 60 για τις περιπτώσεις ισοβαθμιών).  

 
 

11) Ο επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του corection.  

 
 

12) Η επιτροπή του πρωταθλήματος, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το πρωτάθλημα.  

 
 

13) Εάν η επιτροπή αγώνων κρίνει ότι η συμπεριφορά κάποιου αγωνιζόμενου είναι ανάρμοστη, έχει το δικαίωμα να τον αποβάλλει από το πρωτάθλημα.  

 
 

14) Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι αγώνες που αναβλήθηκαν, θα ορίζονται εκ νέου σε νέα ημερομηνία και ώρα.  

 
 

                                          

15) Οι ομάδες θα αποτελούνται από 7+ άτομα.  

 
 

16) Σε κάθε αγωνιστική η κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα να έχει στη σύνθεσή της έναν εν ενεργεία αθλητή και μία εν ενεργεία αθλήτρια και όλα τα υπόλοιπα άτομα της ομάδας να είναι Club Players. Σαν εν ενεργεία θεωρούνται τα άτομα από 15 ετών και άνω τα οποία λαμβάνουν μέρος στα εθνικά πρωταθλήματα. (σε ειδικές περιπτώσεις, όπου club players έχουν ενεργοποιημένο δελτίο, θα αποφασίζει η επιτροπή αγώνων εάν θα επιτρέπεται η συμμετοχή τους ή όχι).  

 
 

17) Η κάθε ομάδα υποχρεούται να έχει στη σύνθεσή της σε κάθε αναμέτρηση 3 παίκτες άνω των 40 ετών.

   

18) Από τα τρία μονά ανδρών της αγωνιστικής, το πρώτο πρέπει να το παίζει ο καλύτερος βαθμολογικά παίχτης της ομάδας, το δεύτερο ο αμέσως επόμενος καλύτερος βαθμολογικά παίχτης της ομάδας και στο τρίτο όποιος επιθυμεί. (Η γηπεδούχος ομάδα θα διαλέγει το επίπεδο του παίκτη που θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οπότε η φιλοξενούμενη υποχρεούται να τοποθετήσει απέναντι ισάξιο βαθμολογικά παίκτη). 

 
 

19) Στο μονό γυναικών θα αγωνίζεται η καλύτερη βαθμολογικά παίκτρια της ομάδας.

(Η γηπεδούχος ομάδα θα διαλέγει το επίπεδο της παίκτριας που θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οπότε η φιλοξενούμενη υποχρεούται να τοποθετήσει απέναντι ισάξια βαθμολογικά παίκτρια). 

 
 

20) Στα διπλά παιχνίδια ισχύουν οι όροι και προυποθέσεις που αναφέρονται στην παράγραφο 7.  
 

 
 

- Οι άντρες, έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν σε ένα μονό και ένα διπλό ή μεικτό παιχνίδι ανά αγωνιστική ή σε δύο διπλά. Όσον αφορά στις γυναίκες, η κάθε μία έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε ένα μονό και ένα μεικτό παιχνίδι ανά αγωνιστική.  

 
 

- Δεν υπάρχει κανένας ηλικιακός περιορισμός για τις γυναίκες.  

 
 

- Η κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να προσθέτει μέχρι και 3 νέους αγωνιζόμενους συνολικά, ανά αγωνιστική.  

- Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 16/10/2020 ηλεκτρονικά στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικά στα 6909873608 και 2114008718.

- Στη δήλωση συμμετοχής της η κάθε ομάδα θα πρέπει να αναφέρει και την έδρα που θα χρησιμοποιήσει στο πρωτάθλημα.

- Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 19/10/2020 στα γραφεία της εταιρείας Tennis Hold'em στην Καισαριανή (Εθνικής Αντιστάσεως 168).

  

Β) ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TENNIS HOLD’EM.   

  

1) Πολλά δώρα μεγάλης χρηματικής αξίας από τους χορηγούς μας.

 
 (Κοσμηματοπωλεία ΠATSEAS, Καταστήματα PAPASPIROU,WILSON HELLAS,ASICS,TENNIS CRAFT,GINO HAIR AND MORE,MIND AND BODY PILATES STUDIO,TRAVEL FAIRS,SMARTON TRAVEL,GUESS,MANTHOS PHOTOGRAPHY,ATHINA AIRPORT HOTEL,DIMIOURGIKO VILDIRIDIS,IDEES CREATIVΕ MARKETING,JDO,BLTECH,LOBSTER, NICKAN,COSMOHOME,LIA FITNESS CLUB,GRAFISTES,APTERA BEACH).   

 
 

2) Ιατρική κάλυψη σε όλους τους αγώνες (Η γηπεδούχος ομάδα πρέπει να φροντίζει ώστε να υπάρχει ιατρική κάλυψη).

  

3) Οι μπάλες των αγώνων είναι δωρεάν.

 
 

4) Επιδιαιτησία σε όλους τους αγώνες υπό την εποπτεία του διεθνή επιδιαιτητή Καζάνη Γιώργου. 

 
 

5) Προβολή σε μέσα που ήδη προβάλλουν το πρωτάθλημα : ( COSMOTE TV - TENNIS NEWS - ERT 3 - ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ - TV 100 ).

 
 

6) Προβολή στο website ( www.tennisholdem.gr) της εταιρείας Tennis Hold’em, το οποίο αυτή τη στιγμή αριθμεί 70.000 προβολές και 9.000 μοναδικούς επισκέπτες. 

 
 

7) Μπλουζάκια σε όλους τους συμμετέχοντες με τα διακριτικά της εταιρείας Tennis Hold'em.

 
 

8) Δικαίωμα συμμετοχής σε ένα διασκεδαστικό και συγχρόνως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με βάση παραπλήσια του εξωτερικού. 

 

9) Καταβολή του 25% του τζίρου κάθε αγωνιστικής ημέρας στα club που χρησιμοποιούν τις έδρες τους.

 

10) Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και video θα αναρτώνται στο website της εταιρείας.

 

 
Γ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ  

  

- Το κόστος συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ανά ομάδα, ανά αγωνιστική, ανέρχεται στο ποσό των 120 ευρώ. Εάν υπάρχει οικονομική διαφορά στο τέλος της αγωνιστικής, τότε ο αρχηγός της ομάδας που προκάλεσε τη διαφορά, οφείλει να την καλύψει άμεσα.

 
 

- Το ποσό αυτό πρέπει η κάθε ομάδα να το καταθέτει μέχρι και την ημέρα Παρασκευή πριν από κάθε αγωνιστική, σε λογαριασμό τραπέζης της εταιρείας TENNIS HOLD’EM, ο οποίος θα ανακοινωθεί με τη λήξη των δηλώσεων των ομάδων.  

 
 

- Εάν μία ομάδα δεν καταβάλλει το συγκεκριμένο ποσό μέχρι και την ημέρα Παρασκευή πριν την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου, τότε δυστυχώς θα αποβάλλεται από την συγκεκριμένη αγωνιστική. Εάν αυτό συμβεί από την ίδια ομάδα για τρεις φορές κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, τότε η συγκεκριμένη ομάδα θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα.  

 

  

Δ) ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΘΛΑ  

   

-Με το πέρας του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί δεξίωση προς όλους τους συμμετέχοντες και συντελεστές του πρωταθλήματος και θα κληρωθούν πολλά και αξιόλογα δώρα, τα οποία θα ανακοινωθούν με τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής. 

 
 

-Μετά το πέρας και των τελικών αγώνων, θα πραγματοποιηθεί  δεξίωση, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα απονεμηθούν τα κύπελλα στις νικήτριες ομάδες και θα κληρωθούν πάρα πολλά και αξιόλογα δώρα, τα οποία θα ανακοινωθούν με τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής. 

 
 

- Οι παίχτες της πρωταθλήτριας ομάδας θα κερδίσουν πολλά δώρα από τους χορηγούς της εταιρείας Tennis Hold'em και τη συμμετοχή τους στο Final Four του Ιουνίου του 2021 στο ΟΑΚΑ, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες από Κρήτη, Αθήνα, Πελοπόννησο και Θεσσαλονίκη.

 
 

- Οι παίχτες της δευτεραθλήτριας ομάδας, θα κερδίσουν πολλά και αξιόλογα δώρα, προσφοράς των χορηγών της εταιρείας Tennis Hold'em.


 

   

   

ΥΣ: Τα δώρα ενδέχεται να μεταβληθούν, εάν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών.  

   

   

Διευθυντής αγώνων : Θεοδωρίδης Φανούριος.  

 
 

Επιδιαιτητής αγώνων : Καζάνης Γιώργος.

 
 

Επιτροπή αγώνων : Θεοδωρίδης Φανούριος, Καζάνης Γιώργος.  

 

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  

 

Η εταιρεία Tennis Hold'em σε συνεργασία με την εταιρεία ΣΤΑΔΙΟ 2020,βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του 1ου ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΝΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.

Αναλυτικότερα: 

1) Ονομασία: 1o ΕΝΙΑΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΝΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.

2) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ :

Α ΦΑΣΗ : 5/12/2020 - 12/2/2021

5/12 : ΙΑΤΡΟΙ

12/12 : ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

19/12 : ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

9/1/2021 : ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ - ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ

16/1/2021 : ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

23/1/2021 : ΕΜΠΟΡΟΙ

30/1/2021 : ΝΑΥΤΙΛΙΑ

5/2/2021 : ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ)

12/2/2021 : VIP

Β ΦΑΣΗ : ΙΟΥΝΙΟΣ 2021 (ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΑ ΚΛΑΔΟ)

3) ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΗΠΕΔΑ GREEN SET.  

4) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ :  

 • Men Singles Master 

 • Men Singles 30-39  

 • Men Singles 40-49  

 • Men Singles 50-59  

 • Men Singles 60+
 • Men Singles Rookies  

 • Men Singles Medium 

 • Women Singles Master  

 • Women Singles 40+  

 • Women Singles 40- 

 • Women Singles Rookies 

 • Women Singles Medium  

 • Men Doubles Medium  

 • Men Doubles Master 

 • Men Doubles Rookies 

 • Men Doubles 30-39  

 • Men Doubles 40-54  

 • Men Doubles 55+  

 • Women Doubles 40+  

 • Women Doubles 40-  

 • Women Doubles 55+
 • Mixed Doubles 40+  

 • Mixed Doubles 40-  

 • Mixed Doubles 55+

5) Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα του knok out. 

6) Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα δύο νικηφόρα set με 3ο set match tie-break 

7) Οι αγώνες θα διεξαχθούν Σαββατοκύριακα με ώρα έναρξης και τις δύο ημέρες  09.00 το πρωί.

8) Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τρεις ημέρες πριν από την έναρξη του κάθε επί μέρους τουρνουά και ώρα 21.00 στα 6909873608 - 2114008718 και στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και info@tennisholdem.gr 

9) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ 

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται σε 30 € για μία κατηγορία, 45 € για δύο κατηγορίες και 60 € για τρεις κατηγορίες.  

10) ΤΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TENNIS HOLDEM.  

- Επιλεγμένα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο κεντρικό γήπεδο χωρητικότητας 8.000 θέσεων.

- Μπάλες TRETORN.

- Αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες με το διακριτικό σήμα της εταιρείας Tennis Hold’em. 

- Καθημερινή προβολή στα μέσα προβολής της εταιρείας Tennis Hold'em και στο website της εταιρείας www.tennisholdem.gr, το οποίο αριθμεί 70.000 προβολές και 8.000 μοναδικούς επισκέπτες, με αυξανόμενο ρυθμό καθημερινά.

- Κλήρωση δώρων, προσφορά των χορηγών της εταιρείας Tennis Hold'em, δικαίωμα στην οποία έχουν όλοι οι συμμετέχοντες, με το πέρας των αγώνων, εάν φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες της πανδημίας.  

 • Χορηγοί (Κοσμηματοπωλεία ΠATSEAS, ASICS, Καταστήματα PAPASPIROU,WILSON HELLAS,TENNIS CRAFT,ΜΙΝΟΑΝ LINES SA,GINO HAIR AND MORE,MIND AND BODY PILATES STUDIO,SMARTON TRAVEL,GUESS,MANTHOS PHOTOGRAPHY,BLTECH,NICKAN,COSMOHOME).  

 •  www.tennisholdem.gr 

11) Εάν οι δηλώσεις συμμετοχών για κάποιο "κλάδο" είναι περισσότερες ή λιγότερες από τις υπολογισμένες, τότε ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές όσον αφορά τη διάρκεια των αγώνων.

     ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ : ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ

     ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ : ΚΑΖΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

     ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  

 

Η εταιρεία Tennis Hold'em βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του 1ST ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ TENNIS OPEN BY TENNIS HOLD'EM στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του ομίλου αντισφαιρίσεως του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π στη Μαρίνα Ζέας.

Αναλυτικότερα: 

1) Ονομασία: 1st Ολυμπιακός Tennis Open By Tennis Hold'em

2) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ : 5/11/2020 - 29/11/2020.  

3) ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑ GREEN SET.  

4) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ :  

 • Men Singles Master 

 • Men Singles 14-39  

 • Men Singles 40-49  

 • Men Singles 50-59  

 • Men Singles Rookies  

 • Men Singles Medium 

 • Women Singles Master  

 • Women Singles 40+  

 • Women Singles 40- 

 • Women Singles Rookies 

 • Women Singles Medium  

 • Men Doubles Medium  

 • Men Doubles Master 

 • Men Doubles Rookies 

 • Men Doubles 14-39  

 • Men Doubles 40-54  

 • Men Doubles 55+  

 • Women Doubles 40+  

 • Women Doubles 40-  

 • Mixed Doubles 40+  

 • Mixed Doubles 40-  

5) Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα του knok out. 

6) Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα δύο νικηφόρα set με 3ο set match tie-break 

7) Οι αγώνες θα ξεκινάνε τις καθημερινές από τις 21.00 , ενώ τα Σάββατα θα ξεκινάνε από τις 13.30 και τις Κυριακές από τις 10:00 το πρωί με την τελευταία σειρά αγώνων να μπαίνει στις 21.30 το βράδυ.  

8) Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 31/10/2020 και ώρα 21.00 στα 6909873608 - 2114008718 και στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και info@tennisholdem.gr 

9) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ :  

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται σε 30 € για μία κατηγορία, 40 € για δύο κατηγορίες και 50 € για τρεις κατηγορίες.  

10) ΤΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TENNIS HOLDEM.  

- PRICE MONEY (500 E).  

- Ο τελικός της κατηγορίας MSMASTER θα μεταδοθεί ζωντανά σε Live Streaming.

- Μπάλες TRETORN.

- Μπλουζάκια σε όλους τους συμμετέχοντες με το διακριτικό σήμα της εταιρείας Tennis Hold’em. 

- Καθημερινή προβολή στα μέσα προβολής της εταιρείας Tennis Hold'em και στο website της εταιρείας www.tennisholdem.gr, το οποίο αριθμεί 70.000 προβολές και 8.000 μοναδικούς επισκέπτες, με αυξανόμενο ρυθμό καθημερινά και στα Social Media του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

- Κλήρωση δώρων, προσφορά των χορηγών της εταιρείας Tennis Hold'em, δικαίωμα στην οποία έχουν όλοι οι συμμετέχοντες, με το πέρας των αγώνων, εάν φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες της πανδημίας.  

 • Χορηγοί (Κοσμηματοπωλεία ΠATSEAS, ASICS, Καταστήματα PAPASPIROU,WILSON HELLAS,TENNIS CRAFT,ΜΙΝΟΑΝ LINES SA,GINO HAIR AND MORE,MIND AND BODY PILATES STUDIO,SMARTON TRAVEL,GUESS,MANTHOS PHOTOGRAPHY,BLTECH,NICKAN,COSMOHOME).  

 •  www.tennisholdem.gr 

Λίγα λόγια για εμάς

Μετά από τη μελέτη των δεδομένων του Eλληνικού τένις και λαμβάνοντας υπ’  όψιν την - αδιαμφισβήτητα - αλματώδη άνοδό του τα τελευταία χρόνια, ιδρύσαμε την εταιρεία TENNIS HOLDEM, με κύριο σκοπό μας την περαιτέρω ανάπτυξή του. 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Εθν. Αντιστάσεως 168,

16122 Καισαριανή, Αττική

Τηλ: 2114008718

Κιν: 6909873608

 

Search