ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ND CLUB TENNIS TEAMS TOURNAMENT BY TENNIS HOLD'EM AT OAKA 2020-2021

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ TENNIS HOLD’EM 2020-2021
 
 
                                         Α) ΓΕΝΙΚOΙ ΟΡΟΙ - ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
 
1) Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε εννέα hard court γήπεδα των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο ΟΑΚΑ σε δύο γύρους (Σεπτέμβριος - Νοέμβριος και Μάρτιος - Μάιος). 
 
2) Ημερομηνία έναρξης 26-27/9/2020. 
 
3) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ομάδες των Tennis Clubs και όχι μόνο. 
 
4) Η κάθε αναμέτρηση αποτελείται από εννέα παιχνίδια (Τέσσερα μονά ανδρών, δύο μονά γυναικών, δύο διπλά ανδρών και ένα μεικτό). 
 
5) Οι αγώνες για την Α1 κατηγορία θα διεξάγονται τις Κυριακές από τις 12.00 έως τις 18.00, ενώ για την Α2 κατηγορία τα Σάββατα από τις 12.00 έως τις 18.00. 
 
6) Η κάθε ομάδα θα ορίζει έναν αρχηγό, ο οποίος θα δηλώνει τη σύνθεση της ομάδας του (αναλυτικά ποιος άνδρας αποτελεί το νούμερο ένα της ομάδας του, ποιος το νούμερο δύο και ούτω καθεξής, όπως επίσης και για τις γυναίκες της ομάδας του),συμπεριλαμβανομένων και τριών αναπληρωματικών συνολικά αγωνιζομένων, κάθε Παρασκευή πριν την έναρξη της κάθε αγωνιστικής, μέσω email στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα 6909 873 608 - 211 400 8718.
 
7) Όταν ολοκληρωθούν οι δηλώσεις των ομάδων, τότε η επιτροπή αγώνων, θα «αξιολογήσει» όλους του συμμετέχοντες δημιουργώντας μία λίστα βαθμολόγησης. Με βάση αυτή τη λίστα, ο αρχηγός κάθε ομάδας, θα «κατεβάζει» την ομάδα του κάθε αγωνιστική με τέτοιο τρόπο ώστε να τηρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις: 
 
-Στα μονά ανδρών, στο νούμερο ένα θα δηλώνεται ο παίχτης της ομάδας με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στη συγκεκριμένη αγωνιστική. Στο νούμερο δύο ο παίχτης με την αμέσως επόμενη βαθμολογία και ούτω καθεξής. Εάν σε μία ομάδα υπάρχουν παίχτες με την ίδια βαθμολογία στη συγκεκριμένη αγωνιστική, τότε ο αρχηγός της ομάδας έχει το δικαίωμα να διαλέξει και να δηλώσει όποιον επιθυμεί. 
 
-Στα μονά γυναικών, στο νούμερο ένα θα δηλώνεται η παίχτρια της ομάδας με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στη συγκεκριμένη αγωνιστική, στο νούμερο δύο η αμέσως επόμενη στη βαθμολογία και ούτω καθεξής. Εάν σε μία ομάδα υπάρχουν παίκτριες  με την ίδια βαθμολογία στη συγκεκριμένη αγωνιστική, τότε ο αρχηγός της ομάδας έχει το δικαίωμα να διαλέξει και να δηλώσει όποια επιθυμεί. 
 
-Στα διπλά ανδρών απαγορεύεται να αγωνιστούν ως συμπαίχτες το νούμερο ένα της κάθε ομάδας, με το νούμερο δύο ή το νούμερο τρία, όπως επίσης και το νούμερο δύο με το νούμερο τρία. 
 
-Στα μεικτά απαγορεύεται να αγωνιστούν ως συμπαίχτες το νούμερο ένα ή το νούμερο δύο των ανδρών με το νούμερο ένα των γυναικών.
 

8) Οι πρώτοι αγώνες κάθε αναμέτρησης, θα διεξάγονται ταυτόχρονα σε τρία γήπεδα στις 12.00. Στη συνέχεια και μόλις ολοκληρωθεί αυτή η τριάδα αγώνων, θα ξεκινάνε στα ίδια τρία γήπεδα, τα επόμενα τρία παιχνίδια στις 13.30.Και τέλος, μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η τριάδα αγώνων, στα ίδια γήπεδα θα ξεκινάνε τα τελευταία τρία παιχνίδια της κάθε αναμέτρησης στις 15:00. 

  

 

COURT 1: 

12:00: MS1 

  

13:30: MS4

  

15:00: MD1

  

 

COURT 2: 

12:00: MS2 

  

13:30: WS1 

  

15:00: MD2 

  

 

COURT 3: 

12:00: MS3 

  

13:30: WS2 

  

15:00: MIXD 

  

-Η κάθε μεμονωμένη νίκη θα προσθέτει ένα βαθμό στην ομάδα που την κατακτάει, ενώ η συνολική νίκη της κάθε ομάδας, θα της προσθέτει άλλους τρεις βαθμούς. Η χαμένη ομάδα θα παίρνει ένα βαθμό. 
 
-Σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος του πρωταθλήματος, ισχύουν κατά σειρά τα εξής: 
 

A) Σε διπλή ισοβαθμία : 

Μεταξύ τους παιχνίδια (περισσότερες νίκες εάν έχουμε ισοπαλία 1-1). 
 
Β) Σε τριπλή + ισοβαθμία : 
 

-Σύνολο νικών. 

-Συντελεστής νικηφόρα set προς παιγμένα set. 

-Συντελεστής νικηφόρα games προς παιγμένα games. 

-Κλήρωση. 
 
9) Οι ομάδες, οι οποίες θα τερματίσουν στις 4 πρώτες θέσεις της Α1 κατηγορίας, θα αγωνιστούν μεταξύ τους στο Final Four , από όπου θα προκύψει η πρωταθλήτρια ομάδα (η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό την ομάδα που θα τερματίσει στην τέταρτη θέση και αντίστοιχα στον δεύτερο ημιτελικό, θα τεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες οι οποίες θα τερματίσουν στις θέσεις 2 και 3. Στη συνέχεια οι νικήτριες ομάδες των δύο ημιτελικών, θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό). 
 
10) Οι ομάδες, οι οποίες θα τερματίσουν στις 4 πρώτες θέσεις της Α2 κατηγορίας, θα αγωνιστούν μεταξύ τους στο Final Four , από όπου θα προκύψει η πρωταθλήτρια ομάδα (η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό την ομάδα που θα τερματίσει στην τέταρτη θέση και αντίστοιχα στον δεύτερο ημιτελικό, θα τεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες οι οποίες θα τερματίσουν στις θέσεις 2 και 3. Στη συνέχεια οι νικήτριες ομάδες των δύο ημιτελικών, θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό). 
 
 
11) Σε περίπτωση που ένας αγωνιζόμενος, καθυστερήσει πάνω από 15 λεπτά να εμφανιστεί στο προγραμματισμένο παιχνίδι, τότε τη νίκη την παίρνει ο αντίπαλος (w/o). (θα αναγράφεται 60 60 για τις περιπτώσεις ισοβαθμιών). 
 
12) Ο επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του correction. 
 
13) Η επιτροπή του πρωταθλήματος, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το πρωτάθλημα. 
 
14) Εάν η επιτροπή αγώνων κρίνει ότι η συμπεριφορά κάποιου αγωνιζόμενου είναι ανάρμοστη, έχει το δικαίωμα να τον αποβάλλει από το πρωτάθλημα. 
 
15) Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι αγώνες που αναβλήθηκαν, θα ορίζονται εκ νέου σε νέα ημερομηνία και ώρα. 
 
16) Με το πέρας των αγωνιστικών για τον Ά γύρο του πρωταθλήματος,θα διεξαχθούν και στις δύο κατηγορίες αναμετρήσεις,από τις οποίες θα προκύψουν οι πρωταθλήτριες ομάδες του Χειμώνα.Αναλυτικότερα και στις δύο κατηγορίες, οι δύο πρώτες βαθμολογικά ομάδες θα "κοντραριστούν" μεταξύ τους (όποια ομάδα φτάσει πρώτη τις δύο νίκες κερδίζει),με έπαθλο τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας του Χειμώνα και πολλά δώρα προσφοράς των χορηγών μας.
 
17) Με το πέρας του πρωταθλήματος (Ιούνιος 2021),οι νικήτριες ομάδες των κατηγοριών Α1 και Α2 της Αθήνας,καθώς και οι νικήτριες ομάδες της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης,θα συμμετάσχουν στο μεγάλο Final Four,από όπου θα προκύψει η πρωταθλήτρια ομάδα για το πρωτάθλημα Tennis Hold'em για το έτος 2020-2021.Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα λάβει χώρα στα γήπεδα του Ολυμπιακού Σταδίου,σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.
 
                                         Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ  
 
Α) Οι ομάδες θα αποτελούνται από 12+ άτομα. 
 
Β) Σε κάθε αγωνιστική η κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα να έχει στη σύνθεσή της μέχρι και δύο εν ενεργεία αθλητές και μία εν ενεργεία αθλήτρια.Σαν εν ενεργεία θεωρούνται τα άτομα 15 ετών και άνω τα οποία λαμβάνουν μέρος στα εθνικά πρωταθλήματα. 
 
Γ) Το ένα μονό ανδρών της αγωνιστικής,υποχρεούται να το παίξει άτομο άνω των 45 ετών,όπως επίσης στο ένα διπλό της αγωνιστικής,η εκάστοτε ομάδα υποχρεούται να χρησιμοποιήσει δύο άτομα των οποίων το άθροισμα της ηλικίας να είναι ίσο η μεγαλύτερο του 90.
 
                                         Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 
 
A) Οι ομάδες θα αποτελούνται από 12+ άτομα.
 
Β) Απαγορεύεται η συμμετοχή σε εν’ ενεργεία αθλητές και αθλήτριες. (σε ειδικές περιπτώσεις, όπου club players έχουν ενεργοποιημένο δελτίο, θα αποφασίζει η επιτροπή αγώνων εάν θα επιτρέπεται η συμμετοχή τους ή όχι). Ανώτερη επιτρεπόμενη βαθμολογία παίκτη ορίζεται το 70.(στη λίστα με άριστα το 100).
 
Γ) Οι ομάδες της κατηγορίας αυτής υποχρεούνται τα εξής : 
 
1) Από τα τέσσερα μονά ανδρών της αγωνιστικής, το πρώτο να το παίζει ο καλύτερος βαθμολογικά παίχτης της ομάδας, το δεύτερο ο επόμενος βαθμολογικά παίκτης,το τρίτο να είναι Rookies (αυστηρά μέχρι και τρία χρόνια αθλούμενοι) και το τέταρτο ο αγωνιζόμενος να είναι άνω των 45 ετών. 
 
2) Στο πρώτο μονό γυναικών θα αγωνίζεται η καλύτερη βαθμολογικά παίκτρια της ομάδας και στο δεύτερο όποια επιθυμεί. 
 
3) Στα διπλά παιχνίδια ισχύουν οι όροι και προυποθέσεις που αναφέρονται στην παράγραφο 7. 
 
-Και στις δύο κατηγορίες οι άντρες, έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν σε ένα μονό και ένα διπλό ή μεικτό παιχνίδι ανά αγωνιστική ή σε δύο διπλά. Όσον αφορά στις γυναίκες, η κάθε μία έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε ένα μονό και ένα μεικτό παιχνίδι ανά αγωνιστική.
 
-Και στις δύο κατηγορίες δεν υπάρχει κανένας ηλικιακός περιορισμός για τις γυναίκες. 
 

-Και στις δύο κατηγορίες, η κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να προσθέτει μέχρι και 3 νέους παίκτες-παίκτριες, ανά αγωνιστική. 

 

                                         Β) ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TENNIS HOLD’EM.  

 

1) Μεγάλα χρηματικά έπαθλα και δώρα μεγάλης χρηματικής αξίας από τους χορηγούς μας!!!! 
 
(Κοσμηματοπωλεία ΠATSEAS, Καταστήματα PAPASPIROU,WILSON HELLAS,ASICS,TENNIS CRAFT,ΑΛΦΑ ΤΕΧΝΟΕΔΡΑΣΗ,GINO HAIR AND MORE,MIND AND BODY PILATES STUDIO,TRAVEL FAIRS,SMARTON TRAVEL,GUESS,MANTHOS PHOTOGRAPHY,ATHINA AIRPORT HOTEL,DIMIOURGIKO VILDIRIDIS,IDEES CREATIVΕ MARKETING,JDO,BLTECH,NICKAN,COSMOHOME,LIA FITNESS CLUB,APTERA BEACH,GRAFISTES,ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΚΑΛΟΙ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ).  
 
2) Ιατρική κάλυψη σε όλους τους αγώνες.
 
3) Μπάλες δωρεάν (TRETORN TOURNAMENT)!!!!
 
4) Επιδιαιτησία σε όλους τους αγώνες υπό την εποπτεία του διεθνή επιδιαιτητή Γιώργου Καζάνη, των επιδιαιτητών Νίκου Μιχαλόπουλου και Μαρίνου Σπαθή και στους τελικούς “καρέκλα” !!!! 
 
5) Μέσα προβολής του πρωταθλήματος : ( COSMOTE TV (TOP SPIN) - TENNIS NEWS - ERT 3 - ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ - TV 100 )!!!! 
 
6) Προβολή στο website (www.tennisholdem.gr) της εταιρείας Tennis Hold’em, το οποίο αυτή τη στιγμή αριθμεί 60.000 προβολές και 6.000 μοναδικούς επισκέπτες!!!! 
 
7) Μπλουζάκι (NICKAN) σε όλους τους συμμετέχοντες με τα διακριτικά της εταιρείας Tennis Hold'em!!!! 
 
8) Catering από τα καταστήματα Papaspirou!!!! 
 
9) Δικαίωμα συμμετοχής σε ένα διασκεδαστικό και συγχρόνως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με βάση παραπλήσια του εξωτερικού!!!! 
 

10) Δυνατότητα στις ομάδες να χρησιμοποιούν το κεντρικό γήπεδο χωρητικότητας 8.000 θεατών για δύο επιλεγμένα παιχνίδια κάθε Σάββατο και για άλλα δύο επιλεγμένα παιχνίδια κάθε Κυριακή. Τα επιλεγμένα παιχνίδια θα ορίζονται μετά από συνεννόηση των αρχηγών των ομάδων με την επιτροπή αγώνων. 

 

                                         Γ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ 

 

Α) Το κόστος συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ανά ομάδα, ανά αγωνιστική, ανέρχεται στο ποσό των 150 ευρώ ή εναλλακτικά σε 15 ευρώ ανά άτομο ανά παιχνίδι. Εάν ένα άτομο επιθυμεί να αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια την ίδια αγωνιστική, τότε θα πληρώνει 25 ευρώ. 
 
Β) Το ποσό αυτό πρέπει η κάθε ομάδα να το καταθέτει μέχρι και την ημέρα Παρασκευή πριν από κάθε αγωνιστική, σε λογαριασμό τραπέζης της εταιρείας TENNIS HOLD’EM, ο οποίος θα ανακοινωθεί με τη λήξη των δηλώσεων των ομάδων. 
 
Γ) Εάν μία ομάδα δεν καταβάλλει το συγκεκριμένο ποσό μέχρι και την ημέρα Παρασκευή πριν την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου, τότε δυστυχώς θα αποβάλλεται από την συγκεκριμένη αγωνιστική. Εάν αυτό συμβεί από την ίδια ομάδα για τρεις φορές κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, τότε η συγκεκριμένη ομάδα θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα. 
 

Δ) Εάν κάποια ομάδα επιθυμεί να προπληρώσει ολόκληρο το αντίτιμο που αντιστοιχεί στη συμμετοχή της για όλο το πρωτάθλημα, είτε για τον Α΄ ή Β΄ γύρο του   πρωταθλήματος, τότε θα έχει έκπτωση 10% στο ποσό αυτό. 

 

                                         Δ) ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΘΛΑ 

  

Α) Με το πέρας του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί δεξίωση προς όλους τους συμμετέχοντες και συντελεστές του πρωταθλήματος, την οποία θα επιμεληθούν τα καταστήματα PAPASPIROU και θα κληρωθούν πολλά και αξιόλογα δώρα με τα τρία ρολόγια μάρκας VENUS αξίας 500 ευρώ το καθένα, προσφοράς των κοσμηματοπωλείων ΠATSEAS να ξεχωρίζουν. Τα κύπελλα και τα μετάλλια είναι προσφορά της εταιρείας Tennis Craft.
 
-Μετά το πέρας και των τελικών αγώνων, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη δεξίωση, την επιμέλεια της οποίας θα έχουν τα καταστήματα PAPASPIROU, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα απονεμηθούν τα κύπελλα και τα χρηματικά έπαθλα στις νικήτριες ομάδες και θα κληρωθούν πάρα πολλά και αξιόλογα δώρα, με το ηλεκτρικό πατίνι ZERO 8 ELECTRIC SCOOTER,AUTONOMY 40-45 KM,SPEED 40 KM/H,500W MOTOR,αξίας 1.000 ευρώ,προσφοράς της εταιρείας BLTECH να ξεχωρίζει. Επίσης, τα κοσμηματοπωλεία ΠATSEAS θα προσφέρουν στην κλήρωση άλλα δύο ρολόγια μάρκας VENUS αξίας 500 ευρώ το καθένα. Τα κύπελλα και τα μετάλλια είναι προσφορά της εταιρείας Tennis Craft.
 
-Τα υπόλοιπα δώρα που θα κληρωθούν στις δύο δεξιώσεις της εταιρείας μας, θα ανακοινωθούν με την έναρξη του πρωταθλήματος. 
 
-Η πρωταθλήτρια ομάδα στην Α1 κατηγορία θα κερδίσει το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ σε μετρητά. 
 
-Η δεύτερη ομάδα της Α1 κατηγορίας, θα κερδίσει το ποσό των 1.000 ευρώ σε μετρητά. 
 
-Η ομάδα, η οποία θα κατακτήσει την πρώτη θέση στην Α2 κατηγορία, θα κερδίσει το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ σε μετρητά.
 
-H ομάδα, η οποία θα τερματίσει στην δεύτερη θέση της Α2 κατηγορίας, θα κερδίσει το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ σε μετρητά,καθώς και δώρα μεγάλης χρηματικής αξίας, προσφορά των χορηγών μας. 
 

-Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και 16/9/2020 στα 6909873608 – 2114008718 και στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. 

  

  

ΥΣ: Tα χρηματικά έπαθλα και τα δώρα ενδέχεται να μεταβληθούν εάν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών.

  

  

Διευθυντής αγώνων : Θεοδωρίδης Φανούριος. 
 
Επιδιαιτητής αγώνων : Καζάνης Γιώργος. 
 
Επιτροπή αγώνων : Θεοδωρίδης Φανούριος, Καζάνης Γιώργος, Μιχαλόπουλος Νίκος, Σπαθής Μαρίνος, Γραμμενίδου Λένα.
 
 
 
Website : www.tennisholdem.gr
 
E-MAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
 
Τ :  6909 873 608 - 211 400 8718. 

 

Λίγα λόγια για εμάς

Μετά από τη μελέτη των δεδομένων του Eλληνικού τένις και λαμβάνοντας υπ’  όψιν την - αδιαμφισβήτητα - αλματώδη άνοδό του τα τελευταία χρόνια, ιδρύσαμε την εταιρεία TENNIS HOLDEM, με κύριο σκοπό μας την περαιτέρω ανάπτυξή του. 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Εθν. Αντιστάσεως 168,

16122 Καισαριανή, Αττική

Τηλ: 2114008718

Κιν: 6909873608

 

Search