ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ TENNIS HOLD’EM 2021 - 2022
 
 
               Α) ΓΕΝΙΚOΙ ΟΡΟΙ - ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
 
1) Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε εννέα hard court γήπεδα των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο ΟΑΚΑ σε δύο γύρους (Οκτώβριος - Νοέμβριος)/2021 και (Μάρτιος - Μάιος)/2022.
 
2) Ημερομηνία έναρξης (9-10)/10/2021. 
 
3) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες από Tennis Clubs (συλλόγους), αλλά και μεμονωμένες. 
 
4) Η κάθε αναμέτρηση αποτελείται από εννέα παιχνίδια (Τέσσερα μονά ανδρών, δύο μονά γυναικών, δύο διπλά ανδρών και ένα μεικτό).
 
5) Οι αγώνες για την Α1 κατηγορία θα διεξάγονται τις Κυριακές από τις 12.00 έως τις 17.00, ενώ για την Α2 κατηγορία τα Σάββατα από τις 12.00 έως τις 17.00 (Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στις ώρες διεξαγωγής).
 
6) Η κάθε ομάδα θα ορίζει έναν αρχηγό, ο οποίος θα δηλώνει τη σύνθεση της ομάδας του (αναλυτικά ποιος άνδρας αποτελεί το νούμερο ένα της ομάδας του, ποιος το νούμερο δύο και ούτω καθεξής, όπως επίσης και για τις γυναίκες της ομάδας του), συμπεριλαμβανομένων και δύο αναπληρωματικών συνολικά αγωνιζομένων, κάθε Παρασκευή πριν την έναρξη της κάθε αγωνιστικής, μέσω email στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα 6909 873 608 - 211 400 8718.
 
7) Όταν ολοκληρωθούν οι δηλώσεις των ομάδων, τότε η επιτροπή αγώνων, θα «αξιολογήσει» όλους του συμμετέχοντες δημιουργώντας μία λίστα βαθμολόγησης. Με βάση αυτή τη λίστα, ο αρχηγός κάθε ομάδας, θα «κατεβάζει» την ομάδα του κάθε αγωνιστική με τέτοιο τρόπο ώστε να τηρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις: 
 
-Στα μονά ανδρών, στο νούμερο ένα θα δηλώνεται ο παίχτης της ομάδας με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στη συγκεκριμένη αγωνιστική. Στο νούμερο δύο ο παίχτης με την αμέσως επόμενη βαθμολογία και ούτω καθεξής. Εάν σε μία ομάδα υπάρχουν παίχτες με την ίδια βαθμολογία στη συγκεκριμένη αγωνιστική, τότε ο αρχηγός της ομάδας έχει το δικαίωμα να διαλέξει και να δηλώσει όποιον επιθυμεί. 
 
-Στα μονά γυναικών, στο νούμερο ένα θα δηλώνεται η παίχτρια της ομάδας με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στη συγκεκριμένη αγωνιστική, στο νούμερο δύο η αμέσως επόμενη στη βαθμολογία και ούτω καθεξής. Εάν σε μία ομάδα υπάρχουν παίκτριες  με την ίδια βαθμολογία στη συγκεκριμένη αγωνιστική, τότε ο αρχηγός της ομάδας έχει το δικαίωμα να διαλέξει και να δηλώσει όποια επιθυμεί. 
 
-Στα διπλά ανδρών απαγορεύεται να αγωνιστούν ως συμπαίχτες το νούμερο ένα της κάθε ομάδας, με το νούμερο δύο ή το νούμερο τρία, όπως επίσης και το νούμερο δύο με το νούμερο τρία. 
 
-Στα μεικτά απαγορεύεται να αγωνιστούν ως συμπαίχτες το νούμερο ένα ή το νούμερο δύο των ανδρών με το νούμερο ένα των γυναικών.
 

8) Οι πρώτοι αγώνες κάθε αναμέτρησης, θα διεξάγονται ταυτόχρονα σε τρία γήπεδα στις 12.00. Στη συνέχεια και μόλις ολοκληρωθεί αυτή η τριάδα αγώνων, θα ξεκινάνε στα ίδια τρία γήπεδα, τα επόμενα τρία παιχνίδια στις 13.30.Και τέλος, μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η τριάδα αγώνων, στα ίδια γήπεδα θα ξεκινάνε τα τελευταία τρία παιχνίδια της κάθε αναμέτρησης στις 15:00. 

  

 

COURT 1: 

12:00: MS1 

  

13:30: MS4

  

15:00: MD1

  

 

COURT 2: 

12:00: MS2 

  

13:30: WS1 

  

15:00: MD2 

  

 

COURT 3: 

12:00: MS3 

  

13:30: WS2 

  

15:00: MIXED 

  

-Η κάθε μεμονωμένη νίκη θα προσθέτει ένα βαθμό στην ομάδα που την κατακτάει, ενώ η συνολική νίκη της κάθε ομάδας, θα της προσθέτει άλλους τρεις βαθμούς. Η χαμένη ομάδα θα παίρνει ένα βαθμό. 
 
-Σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος του πρωταθλήματος, ισχύουν κατά σειρά τα εξής: 
 

A) Σε διπλή ισοβαθμία : 

Μεταξύ τους παιχνίδια (περισσότερες νίκες εάν έχουμε ισοπαλία 1-1). 
 
Β) Σε τριπλή + ισοβαθμία : 
 

-Σύνολο νικών. 

-Συντελεστής νικηφόρα set προς παιγμένα set. 

-Συντελεστής νικηφόρα games προς παιγμένα games. 

-Κλήρωση. 
 
9) Οι ομάδες, οι οποίες θα τερματίσουν στις 4 πρώτες θέσεις της Α1 κατηγορίας, θα αγωνιστούν μεταξύ τους στο Final Four, από όπου θα προκύψει η πρωταθλήτρια ομάδα (η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό την ομάδα που θα τερματίσει στην τέταρτη θέση και αντίστοιχα στον δεύτερο ημιτελικό, θα τεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες οι οποίες θα τερματίσουν στις θέσεις 2 και 3, ενώ στη συνέχεια οι νικήτριες ομάδες των δύο ημιτελικών, θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό). 
 
10) Οι ομάδες, οι οποίες θα τερματίσουν στις 4 πρώτες θέσεις της Α2 κατηγορίας, θα αγωνιστούν μεταξύ τους στο Final Four , από όπου θα προκύψει η πρωταθλήτρια ομάδα (η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό την ομάδα που θα τερματίσει στην τέταρτη θέση και αντίστοιχα στον δεύτερο ημιτελικό, θα τεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες οι οποίες θα τερματίσουν στις θέσεις 2 και 3, ενώ στη συνέχεια οι νικήτριες ομάδες των δύο ημιτελικών, θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό). 
 
 
11) Σε περίπτωση που ένας αγωνιζόμενος, καθυστερήσει πάνω από 15 λεπτά να εμφανιστεί στο προγραμματισμένο παιχνίδι, τότε τη νίκη την παίρνει ο αντίπαλος (w/o). (θα αναγράφεται 60 60 για τις περιπτώσεις ισοβαθμιών). 
 
12) Ο επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του correction. 
 
13) Η επιτροπή του πρωταθλήματος, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το πρωτάθλημα. 
 
14) Εάν η επιτροπή αγώνων κρίνει ότι η συμπεριφορά κάποιου αγωνιζόμενου είναι ανάρμοστη, έχει το δικαίωμα να τον αποβάλλει από το πρωτάθλημα. 
 
15) Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι αγώνες που αναβλήθηκαν, θα ορίζονται εκ νέου σε νέα ημερομηνία και ώρα. 
 
16) Με το πέρας των αγωνιστικών για τον Ά γύρο του πρωταθλήματος, θα διεξαχθούν και στις δύο κατηγορίες, αναμετρήσεις, από τις οποίες θα προκύψουν οι πρωταθλήτριες ομάδες του Χειμώνα. Αναλυτικότερα και στις δύο κατηγορίες, οι δύο πρώτες βαθμολογικά ομάδες θα "κοντραριστούν" μεταξύ τους, με έπαθλο τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας του Χειμώνα και πολλά δώρα προσφοράς των χορηγών μας.
 
17) Με το πέρας του πρωταθλήματος (Ιούνιος 2022), οι νικήτριες ομάδες των κατηγοριών Α1 και Α2 της Αθήνας, καθώς και οι νικήτριες ομάδες των επί μέρους τουρνουά, ανά την Ελλάδα, θα συμμετάσχουν στο μεγάλο Final Four, από όπου θα προκύψει η πρωταθλήτρια ομάδα για το πρωτάθλημα Tennis Hold'em για το έτος 2021 - 2022. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα λάβει "χώρα" στα γήπεδα του Ολυμπιακού Σταδίου, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν, ενώ θα λάβουν μέρος και ομάδες έκπληξη από το εξωτερικό.
 
 
                                         Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ  
 
Α) Οι ομάδες θα αποτελούνται από 12+ άτομα. 
 
Β) Σε κάθε αγωνιστική η κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα να έχει στη σύνθεσή της μέχρι και 3 εν ενεργεία αθλητές και μία εν ενεργεία αθλήτρια. Σαν εν ενεργεία θεωρούνται τα άτομα από 14 ετών και άνω τα οποία λαμβάνουν μέρος στα εθνικά πρωταθλήματα. 
 
Γ) Το ένα μονό ανδρών της αγωνιστικής,υποχρεούται να το παίξει άτομο άνω των 45 ετών,όπως επίσης στο ένα διπλό της αγωνιστικής, η εκάστοτε ομάδα υποχρεούται να χρησιμοποιήσει δύο άτομα των οποίων το άθροισμα της ηλικίας να είναι ίσο η μεγαλύτερο του 90.
 
 
                                         Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 
 
A) Οι ομάδες θα αποτελούνται από 12+ άτομα.
 
Β) Απαγορεύεται η συμμετοχή σε εν’ ενεργεία αθλητές και αθλήτριες. (σε ειδικές περιπτώσεις, όπου club players έχουν ενεργοποιημένο δελτίο, θα αποφασίζει η επιτροπή αγώνων εάν θα επιτρέπεται η συμμετοχή τους ή όχι). Ανώτερη επιτρεπόμενη βαθμολογία παίκτη ορίζεται το 70 (στη λίστα με άριστα το 100).
 
Γ) Οι ομάδες της κατηγορίας αυτής υποχρεούνται τα εξής : 
 
1) Από τα τέσσερα μονά ανδρών της αγωνιστικής, στο πρώτο πρέπει να αγωνίζεται ο καλύτερος βαθμολογικά παίχτης της ομάδας, στο δεύτερο ο αγωνιζόμενος να είναι άνω των 45 ετών, στο τρίτο ο αγωνιζόμενος να είναι επιπέδου Rookies (αυστηρά μέχρι και τρία χρόνια αθλούμενοι) και στο τέταρτο ο αγωνιζόμενος να είναι επιπέδου Medium. 
 
2) Στο πρώτο μονό γυναικών θα αγωνίζεται η καλύτερη βαθμολογικά παίκτρια της ομάδας και στο δεύτερο όποια επιθυμεί. 
 
3) Στα διπλά παιχνίδια ισχύουν οι όροι και προυποθέσεις που αναφέρονται στην παράγραφο 7.
 
-Και στις δύο κατηγορίες, οι άντρες, έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν σε ένα μονό και ένα διπλό ή μεικτό παιχνίδι ανά αγωνιστική ή σε δύο διπλά. Όσον αφορά στις γυναίκες, η κάθε μία έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε ένα μονό και ένα μεικτό ανά αγωνιστική.
 
-Στην κατηγορία Α2 απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 23 ετών, εκτός εάν το επίπεδό τους είναι Rookies ή Medium, γεγονός που θα το κρίνει η επιτροπή αγώνων.
 
 

-Και στις δύο κατηγορίες, η κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να προσθέτει μέχρι και 2 νέους αγωνιζομένους, ανά αγωνιστική. 

 

                   Β) ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TENNIS HOLD’EM

 

1) Μεγάλα χρηματικά έπαθλα και δώρα μεγάλης χρηματικής αξίας από τους χορηγούς του πρωταθλήματος.
 
 
2) Ιατρική κάλυψη σε όλους τους αγώνες.
 
3) Μπάλες δωρεάν (BABOLAT TEAM).
 
4) Επιδιαιτησία σε όλους τους αγώνες υπό την εποπτεία των διεθνών επιδιαιτητών Γιώργου Καζάνη και Νίκου Μιχαλόπουλου και στους τελικούς “καρέκλα”.
 
5) Μέσα προβολής του πρωταθλήματος : ( COSMOTE TV (TOP SPIN) - TENNIS NEWS - ERT 3 - ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ - TV 100 ).
 
6) Προβολή στο website (www.tennisholdem.gr) της εταιρείας Tennis Hold’em, το οποίο αυτή τη στιγμή αριθμεί 120.000 προβολές και 15.000 μοναδικούς επισκέπτες.
 
7) Μπλουζάκι σε όλους τους συμμετέχοντες με τα διακριτικά της εταιρείας Tennis Hold'em.
 
8) Catering από τα καταστήματα Papaspirou.
 
9) Δικαίωμα συμμετοχής σε ένα διασκεδαστικό και συγχρόνως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με βάση παραπλήσια του εξωτερικού.
 

10) Δυνατότητα στις ομάδες να χρησιμοποιούν το κεντρικό γήπεδο χωρητικότητας 8.000 θεατών για επιλεγμένα παιχνίδια, τα οποία θα ορίζονται μετά από συνεννόηση των αρχηγών των ομάδων με την επιτροπή αγώνων. 

 

                               Γ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ 

 

Α) Το κόστος συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ανά ομάδα, ανά αγωνιστική, ανέρχεται στο ποσό των 195 ευρώ ή εναλλακτικά σε 20 ευρώ ανά άτομο ανά μονό παιχνίδι και 12.5 ευρώ για συμμετοχή σε διπλό παιχνίδι. Εάν ένα άτομο επιθυμεί να αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια την ίδια αγωνιστική, τότε θα πληρώνει 27.5 ευρώ. 
 
Β) Η κάθε ομάδα υποχρεούται να προπληρώνει το αντίτιμο που αντιστοιχεί για δύο αγωνιστικές. Πχ, πριν την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής, η κάθε ομάδα θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των (195 Χ 2) =390Ε. Με την τέλεση και της δεύτερης αγωνιστικής, τότε οι ομάδες θα πρέπει να καταβάλλουν το αντίτιμο που αντιστοιχεί στις επόμενες δύο αγωνιστικές (390Ε) και ούτω καθ'εξής, μέχρι και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών.
 
Γ) Το ποσό αυτό πρέπει η κάθε ομάδα να το καταθέτει μέχρι και την ημέρα Παρασκευή πριν την τέλεση των αγωνιστικών, σε λογαριασμό τραπέζης της εταιρείας TENNIS HOLD’EM, ο οποίος θα ανακοινωθεί με τη λήξη των δηλώσεων των ομάδων. 
 
Δ) Εάν μία ομάδα δεν καταβάλλει το συγκεκριμένο ποσό μέχρι και την ημέρα Παρασκευή πριν την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου, τότε δυστυχώς θα αποβάλλεται από την συγκεκριμένη αγωνιστική. Εάν αυτό συμβεί από την ίδια ομάδα για τρεις φορές κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, τότε η συγκεκριμένη ομάδα θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα. 
 
Ε) Εάν κάποια ομάδα επιθυμεί να προπληρώσει ολόκληρο το αντίτιμο που αντιστοιχεί στη συμμετοχή της για όλο το πρωτάθλημα, είτε για τον Α΄ ή Β΄ γύρο του πρωταθλήματος, τότε θα έχει έκπτωση 15% στο ποσό αυτό. 

 

 

                        Δ) ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΘΛΑ 

  

Α) Με το πέρας του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί δεξίωση προς όλους τους συμμετέχοντες και συντελεστές του πρωταθλήματος, την οποία θα επιμεληθούν τα καταστήματα PAPASPIROU και θα κληρωθούν πολλά και αξιόλογα δώρα, με τα δύο ρολόγια μάρκας VENUS αξίας 500 ευρώ το καθένα, προσφορά των κοσμηματοπωλείων ΠATSEAS να ξεχωρίζουν. Τα κύπελλα και τα μετάλλια είναι προσφορά της εταιρείας Tennis Craft.
 
B) Μετά το πέρας και των τελικών αγώνων, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη δεξίωση, την επιμέλεια της οποίας θα έχουν τα καταστήματα PAPASPIROU, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα απονεμηθούν τα κύπελλα και τα χρηματικά έπαθλα στις νικήτριες ομάδες και θα κληρωθούν πάρα πολλά και αξιόλογα δώρα, συνολικής αξίας 10.000Ε, με το τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα (Θα ανακοινωθεί ο προορισμός), αξίας 1.500 ευρώ, προσφορά του SMARTON TRAVEL και το ηλεκτρικό πατίνι ZERO 8 ELECTRIC SCOOTER, AUTONOMY 40-45 KM, SPEED 40 KM/H,500W MOTOR, αξίας 1.000 ευρώ, προσφορά της εταιρείας BLTECH, να ξεχωρίζουν. Επίσης, τα κοσμηματοπωλεία ΠATSEAS, θα προσφέρουν στην κλήρωση άλλα τρία ρολόγια μάρκας VENUS αξίας 500 ευρώ το καθένα και η εταιρεία BABOLAT θα προσφέρει στην κλήρωση δώρα αξίας 500Ε. Τα κύπελλα και τα μετάλλια είναι προσφορά της εταιρείας Tennis Craft.
 
-Τα υπόλοιπα δώρα που θα κληρωθούν στις δύο δεξιώσεις της εταιρείας μας, θα ανακοινωθούν με την έναρξη του πρωταθλήματος. 
 
-Η πρωταθλήτρια ομάδα στην Α1 κατηγορία θα κερδίσει το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ σε μετρητά (6 ομάδες minimum).
 
-Η ομάδα, η οποία θα κατακτήσει την πρώτη θέση στην Α2 κατηγορία, θα κερδίσει το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ σε μετρητά (6 ομάδες minimum).
 

-Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και 3/10/2021 στα 6909873608 – 2114008718 και στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. 

  

  

ΥΣ: Tα χρηματικά έπαθλα και τα δώρα ενδέχεται να μεταβληθούν προς τα κάτω, εάν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών, ή η πανδημία δεν επιτρέψει την πλήρη και ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, καθώς και προς τα πάνω, εάν υπάρξει χορηγία ως προς το Prize Money.

  

  

Διευθυντής αγώνων : Θεοδωρίδης Φανούριος. 
 
Επιδιαιτητής αγώνων : Καζάνης Γιώργος. 
 
Επιτροπή αγώνων : Θεοδωρίδης Φανούριος, Καζάνης Γιώργος, Μιχαλόπουλος Νίκος.
 
 
 
Website : www.tennisholdem.gr
 
E-MAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
 
Τ :  6909 873 608 - 211 400 8718. 

 

Λίγα λόγια για εμάς

Μετά από τη μελέτη των δεδομένων του Eλληνικού τένις και λαμβάνοντας υπ’  όψιν την - αδιαμφισβήτητα - αλματώδη άνοδό του τα τελευταία χρόνια, ιδρύσαμε την εταιρεία TENNIS HOLDEM, με κύριο σκοπό μας την περαιτέρω ανάπτυξή του. 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Εθν. Αντιστάσεως 168,

16122 Καισαριανή, Αττική

Τηλ: 2114008718

Κιν: 6909873608

 

Search